top of page

Noen av våre turer og destinasjoner

Finn inspirasjon og idéer i forslagene under

Ta også en titt på kartet vårt for enda mer inspirasjon! 

Selje kloster

Bli med oss til sagnomsuste Selje kloster. Dette er ruinene av et benediktinerkloster hvor sagaen forteller om St. Sunniva som flyktet med sine folk fra en hedensk beiler, og rak på land på øya Selja etter hun forlot Irland i en båt uten seil, ror og årer.

Olav Tryggvason og Olav den Hellige er noen av de som har gjort strandhogg her. Er du den neste?

Les mer her: https://bit.ly/2L8RZcT

46458105_1933496173620261_60886832066120

Havrafting

Med det beryktede Stadhavet som nærmeste nabo, ligger alt til rette for en heftig opplevelse i bølgene. Været og bølgene kan vi ikke gjøre så mye med, men vi vil gjøre vårt ytterste for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse i storhavet.

Gamla

Gamla lysbøye er en bøye som ligger på Stadhavet. Om det er fint vær, og om du tør, kan du gå om bord på denne og få en herlig selfie!

Kombineres gjerne med turene rundt Vågsøy, til Stad og andre destinasjoner i nærheten.

Skjærbuda

På et lite skjær midt i sør-havna på Silda, litt nord for Måløy, finner du Skjærbuda. Dette er en 150 år gammel rorbu/saltebud som nå er innredet til pub, kafe og restaurant. Skjærbuda har delvis åpent fra påske til august og er en populær utfartsplass i sommerhalvåret. Du må ta båt for å komme deg dit og det går rutebåt fra lekteren i Måløy noen ganger om dagen. Ved å ta turen med Storm@Stad, så er du der på et øyeblikk. Her kan man spise reker eller annen god mat, nyte et glass kald drikke i solveggen eller ta en svingom til dansemusikk om kvelden. Vi bringer og henter etter avtale, både tidlig og sent.

Vågsøy rundt

En av våre mest populære turer! Her er vi innom Refviksanden, som flere ganger er kåret til norges flotteste sandstrand. Vi drar forbi Skongsnes fyr og Kråkenes fyr. Sør-Norges nest største fuglefjell, Einevarden, er også obligatorisk på denne turen. Her kan man se hundrevis av lundefugl, havørn, lomvi, og mange andre typer sjøfugl.

Vetvika

Vetvika ligger ytterst på Bremangerlandet rett ut mot storhavet. Dette paradiset er en av de vestligste naturperlene vi har med myk og hvit silkesand i en hesteskoformet bukt. Du kommer dit sjøveien eller til fots over fjellet. Vi tar deg med til denne fantastiske perlen som du kan nyte fra båten, eller vi kan gå i land. På sommeren er en fin solskinnsdag stranden i Vetvika en av de mest eksotiske badestrandene du kan oppleve. Å bade på Norges heftigste bortgjemte badestrand er ....#ONCEINALIFETIME

Solheim fiskeferie

Ønsker du å fiske, dra garn eller teiner? Ta kontakt, så tilrettelegger vi for det. Tilbereding av fangsten på restaurantkjøkken kan også gjøres etter avtale.

bottom of page